Novice in obvestila

B+N čisti trgovine Reserved, House, Cropp, Mohito in Sinsay

B+N Referencia Zrt. je sklenilo pogodbo za ponudbo čistilnih storitev za trgovine blagovnih znamk Reserved, House, Cropp, Mohito in Sinsay ne le na Poljskem, temveč zdaj tudi na Madžarskem. To je velik izziv, saj imajo naši sodelavci na voljo le 2 uri dnevno, da opravijo delo pred odprtjem trgovin.

Korporacija LPP, poljsko družinsko podjetje, je eno najbolj dinamično razvijajočih se tekstilnih podjetij v srednji in vzhodni Evropi.

Njihov portfelj vključuje pet blagovnih znamk, znanih na Madžarskem, in sicer Reserved, House, Cropp, Mohito in Sinsay. 30 let po ustanovitvi imajo mrežo z več kot 2200 trgovinami v 40 državah po vsem svetu in zaposlujejo 27.000 ljudi. Delnice družbe kotirajo na Varšavski borzi.

B+N čisti trgovine Reserved, House, Cropp, Mohito in Sinsay

Poljska podružnica B+N Referencia Zrt. od junija 2017 izvaja čistilne storitve v 228 poslovalnicah po vsej državi. 260 zaposlenih je odgovornih za čistočo trgovin in podpornih prostorov.

LPP, B+N – Poljsko-madžarsko prijateljstvo

Septembra 2022 je bil s pomočjo poljskih kolegov organiziran sestanek med madžarskimi menedžerji in pristojnim vodstvom LPP. Naši sodelavci so predstavili strokovnost in usposobljenost našega podjetja ter izkušnje s strankami, podobnimi LPP. Izkazalo se je tako prepričljivo, da smo pred kratkim podpisali pogodbo za storitve čiščenja tudi v madžarskih trgovinah podjetja.

Skrbimo za čiščenje 47 trgovin z oblačili na Madžarskem. To je velik izziv, saj imajo naši sodelavci za delo na voljo le 2 uri pred odprtjem trgovin.

Poljski in madžarski kolegi imajo redne usklajevalne sestanke za boljše usklajevanje nalog, intenzivnejše gojenje skupne kulture podjetja in vsakodnevnega sodelovanja. “Pridobitev” LPP je prava zgodba o uspehu “poljsko-madžarskega prijateljstva”.