Čiščenje in higiena

VPRAŠANJE ČISTEGA ZAUPANJA!

ENA OD GLAVNIH DEJAVNOSTI NAŠEGA PODJETJA SO STORITVE ČIŠČENJA, NA KATEREMKOLI PODROČJU IN KADAR KOLI!

Kontaktirajte nas za storitve čiščenja, za enkratna in/ali redna čiščenja!

Včasih lahko naloge, ki so izven okvira standardnega postopka, a kljub temu nepogrešljivo prisotne v življenju podjetja, predstavljajo za podjetje veliko breme. Eden takšnih izzivov je čiščenje in vrsta ustreznih nalog, ki jih je treba opraviti.

Naj vam to breme snamemo z ramen!

S kakovostnimi in prilagodljivimi storitvami zagotavljamo red in čistočo v okolju naših strank ter učinkovito pomagamo pri vzpostavitvi nemotenega in stroškovno učinkovitega režima čiščenja.

Zahvaljujoč našemu sistemu korporativnega upravljanja naši delovni procesi, kontrola kakovosti in dokumentacija ustrezajo najnovejšim zahtevam in standardom kakovosti.

Nudimo storitve dezinfekcije najrazličnejših površin.

Naši paketi storitev so prilagodljivi in ​​jih je mogoče prilagoditi kateri koli velikosti podjetja ali posebnim zahtevam.

Z našimi 700 zaposlenimi zagotavljamo popolno pokritost države. Storitve izvajamo hitro, prilagodljivo in z visoko kakovostjo.

Z več kot tremi desetletji izkušenj smo se na področju čiščenja in higiene okolja srečali z vsemi predstavljivimi izzivi.

Naš storitveni center zagotavlja stabilnost in nemotenost našega delovnega procesa. Naše osebje nenehno izobražujemo in usposabljamo ter vpisujemo na strokovna tekmovanja, da ohranjamo visoko raven strokovnega znanja.

Vsaka naloga je drugačna, vendar je naš pristop vedno enak: ne glede na njigovo velikost ali trajanje so vse naloge enako pomembne, vir naših izzivov in si zaslužijo našo nerazdeljeno predanost in zavezanost.

Pišite nam!