Pest control – deratizacija, dezinfekcija, dezinsekcija

PREPUSTITE IZVEDBO STORITEV PROFESIONALCU

Naše izbrane metode, postopki in proizvodi so preverjeno učinkoviti. Uspešnost naših storitev vedno spremljamo. Pogosto uporabljamo kombinacije različnih metod oz. različnih sredstev. Vsako zatiranje škodljivcev je povsem prilagojeno dejavnosti in lokaciji stranke in s tem še povečamo uspeh deratizacije, dezinsekcije in dezinfekcije. Škodljivce nadziramo po metodi celovitega nadzora (Integrated Pest Management), za katero je potrebnega veliko znanja in izkušenj. V primeru prisotnosti škodljivcev, vedno poiščemo izvor in določimo vzrok težav ter vrsto, lokacijo in številčnost prisotnih škodljivcev.

Smo imetniki certifikata CEPA po standardu EN 16636, kar potrjuje visoko kvaliteto in strokovnost naših storitev dezinsekcije, dezinfekcije in deratizacije ter varstva pred pticami in fumigacije. S tem smo se vpisali v bazo najboljših certificiranih izvajalcev storitev na področju zatiranja škodljivcev v Evropi.

Zaupanje strank je za nas zelo pomembno. Na vseh lokacijah poiščemo rizične točke za infestacijo in strankam svetujemo preventivne ukrepe, s katerimi se prepreči ali zmanjša prisotnost škodljivcev oz. se omogoči zatiranje v zgodnjih fazah.

Za naše pogodbene stranke že od leta 2009 vodimo celotno dokumentacijo v E-podatkovni bazi, do katere lahko kjerkoli in kadarkoli dostopajo preko uporabniškega imena in gesla.

V podjetju Magnetik smo v letu 2013 zasnovali in razvili E-Monitoring. To je stalen avtomatiziran sistem sporočanja ujetih glodavcev na 3. liniji (pasti v objektih). Ponosni smo, da imamo sistem, kakršnega še ni na slovenskem trgu, podobne sisteme pa trenutno uporabljajo le najnaprednejši evropski izvajalci storitev na področju zatiranja škodljivcev. E-Monitoring je v skladu z IPM načeli, ki zagovarjajo učinkovit, raznolik, celosten ter okolju in ljudem prijazen nadzor nad škodljivci.

Pišite nam!