Catering – prehranske storitve

Hrana ima v našem življenju zelo pomembno vlogo. Zahvaljujoč našemu strokovnemu znanju in izkušnjam vemo, koliko lahko zdrava, sveža in okusna prehrana vpliva na delovno uspešnost. S tem v mislih naši izkušeni kuharji in strokovnjaki pripravljajo prehransko uravnotežene in inovativne jedilnike. Na ta način našim strankam zagotavljamo najboljše surovine, da se njihovi zaposleni počutijo zdravo in dobro opravljajo svoje delo.

Tesno sodelujemo z našimi strankami, da razumemo njihove natančne zahteve. Zaradi dela v različnih okoljih ustvarjamo fleksibilne in pregledne rešitve, ki strankam omogočajo prilagoditev prehranskih storitev glede na specifične potrebe.

Prehrana v podjetju imajo ključno vlogo pri vsakodnevnem počutju zaposlenih ter pri izgradnji kulture in blagovne znamke. B + N SL Facility Services razume potrebe strank in zagotavlja svoje storitve v skladu z njihovimi vrednotami. Vsi projekti se začnejo z oceno naročnikovih potreb in pričakovanj glede prehranskih storitev. B+N SL Facility Services je razvil procese in kazalnike uspešnosti, s katerimi zagotavlja izjemne rezultate.

Prehranske storitve lahko izberete ločeno ali skupaj z drugimi storitvami, ki jih ponuja B + N SL Facility Services, kot so upravljanje in vzdrževanje nepremičnin, podpora, urejanje okolja ali čiščenje.

 

Pišite nam!