Prosta delovna mesta

Čistilec M/Ž v Novi Gorici

Čiščenje prostorov in opreme v HIT-u v Novi Gorici. Delo poteka v treh izmenah (tudi nočno delo). Od kandidata pričakujemo resnost in zanesljivost; zaželen lasten prevoz. Zaposlitev za polni delovni čas.

Podrobnosti

Čistilec M/Ž v Ljubljani

Čiščenje bolnišničnih prostorov in opreme v UKC Ljubljana. Delo poteka v dveh izmenah. Od kandidata pričakujemo resnost in zanesljivost; zaželene so izkušnje s čiščenjem. Zaposlitev za polni delovni čas.

Podrobnosti

Čistilec M/Ž v Novem mestu

Čiščenje prostorov in opreme v farmacevtskem podjetju Krka. Delo poteka v dveh izmenah. Od kandidata pričakujemo resnost in zanesljivost. Zaposlitev za polni delovni čas.

Podrobnosti

Čistilec M/Ž v Celju

Čiščenje bolnišničnih prostorov in opreme v SB Celje. Delo poteka v dveh izmenah. Od kandidata pričakujemo resnost in zanesljivost; zaželene so izkušnje s čiščenjem. Zaposlitev za polni delovni čas.

Podrobnosti

Čistilec v mobilni ekipi v Ljubljani

Čiščenje prostorov in opreme na terenu,  čiščenje oken, okenskih okvirjev, polic, sten, pregrad, prestavitve pohištvenih kosov. Delo poteka občasno na lestvi in delovnem odru. Od kandidata pričakujemo resnost in zanesljivost, pripravljenost za delo med vikendom ter opravljen vozniški izpit B kategorije. Zaposlitev za polni delovni čas.

Podrobnosti