Novice in obvestila

NAŠ UV ROBOT IN ČISTILNI ROBOT R3900 STA STA BILA PREDSTAVLJENA NA SEJMU INTERCLEAN AMSTERDAM 2024

Na mednarodnem sejmu Interclean Amsterdam 2024 je sodeloval tudi LAB/DA INOVATIONS, R&D oddelek B+N Reference Zrt., ki je že prvi dan predstavil svoje najnovejše inovacije. Interclean je vodilna svetovna profesionalna platforma za čiščenje in higieno.

Letališče Budimpešta je B+N nagradilo za najbolj inovativnega ponudnika storitev

Gala letna podelitev nagrad letališča Budimpešta je odražala pomen usklajenega dela letališke skupnosti in njenih partnerjev. Na veličastnem dogodku se je upravljavec letališča zahvalil svojim partnerjem za njihov prispevek k temu, da je mednarodno letališče Ferenc Liszt eno najboljših letališč v Evropi.

Metodologija BIM je lahko most med akterji na trgu nepremičnin

S hitrim razvojem tehnologije je vedno bolj pomembno zagotoviti, da so zgradbe načrtovane, zgrajene, upravljane in vzdrževane v sinergiji. Informacijski model stavb (BIM) je splošno znan, vendar nepremičninska industrija ne izkorišča njegovega potenciala. Morda se na prvi pogled zdi drago, vendar lahko z uporabo BIM prihranite znatne količine denarja v življenjskem ciklu zgradbe.

Največje madžarsko podjetje za upravljanje objektov se širi naprej v Zahodni Evropi

Vodilna družba na domačem in regionalnem FM trgu B+N Referencia nadaljuje s krepitvijo mednarodne prisotnosti izven Srednje in Vzhodne Evrope, saj že letos 40 odstotkov prihodkov skupine predstavlja poslovanje v tujini. S prevzemom Sagada s sedežem v Italiji je podjetje v madžarski lasti pridobilo novo znanje v industriji, pomembne zahodnoevropske izkušnje in novo bazo strank.

Robot B+N UV-C – proizvodnja je na dosegu roke

Prototip lastno razvitega UV-C dezinfekcijskega robota z uporabo umetne inteligence je pripravljen in po opravljenih potrebnih testih lahko proizvodnja steče že letos. Razvoj oddelka za raziskave in razvoj madžarskega B+N Referencia Zrt. privablja zanimanje že iz tujine.

CSABA SZIJ V UPRAVNEM ODBORU MADŽARSKEGA ZDRUŽENJA ZA UPRAVLJANJE OBJEKTOV

Madžarsko Nacionalno združenje ponudnikov storitev upravljanja objektov in zgradb (LEO) je imelo generalno skupščino sredi februarja. Obnovitvena skupščina Združenja FM je izvolila novega predsednika in predsedstvo, v katerega je bil Csaba Szij, namestnik generalnega direktorja B+N Referencia Zrt., tudi izvoljen.

Kaj lahko pričakujemo v čistilni industriji leta 2023? – B+N je pripravljen na prihajajoče izzive

Podjetja Interclean opredeljuje 4 trende v panogi, na katere bi morali biti upravitelji objektov, strokovnjaki za čiščenje in ponudniki storitev pozorni v letu 2023. Večina teh trendov je v skladu s težnjami B+N Zrt. , saj smo ves čas delali na prihodnosti – dokaz za to so strokovno potrjene rešitve.

“Verjamemo, da vsakdo potrebuje zdravo in bivalno okolje”

B+N Referencia Zrt. ima skoraj tri desetletja dolgo zgodovino in je zraslo v vodilno podjetje za upravljanje objektov na Madžarskem. Temeljne vrednote, na katerih je zgrajen uspeh podjetja, so transparentnost, delovna odličnost in usmerjenost k strankam.

FMnewsroom.com – Poslovne novice B+N Zrt.

Podjetje B+N Referencia Zrt. je zdaj s svojimi storitvami prisotno v 7 regionalnih državah. Kot mednarodnemu podjetju se nam zdi pomembno, da so novice o tržnih trendih ter novice o našem podjetju in podružnicah zlahka dostopne našim partnerjem in strokovnjakom. Zato smo ustanovili lasten spletni novičarski portal.

B+N Referencia Zrt. postane vodilno FM podjetje v regiji

Madžarsko podjetje B+N Referencia Zrt. je vodilno podjetje za upravljanje objektov (FM) v srednji in vzhodni Evropi. Kot pravi Ferenc Kis-Szölgyémi, izvršni direktor podjetja: “Resnično je brez primere, da smo v zadnjem letu in pol postali najbolj dinamično rastoče madžarsko podjetje v regiji.”

“Ustvarjanje boljših krajev” v poljski podružnici B+N

Nedavno je v Varšavi potekala ena vodilnih konferenc poljskega FM sektorja. Predstavitve dogodka, ki ga je organiziral Poljski svet za upravljanje objektov pod naslovom “Ustvarjanje boljših krajev”, so se dotaknile tem in vprašanj, ki veljajo za trenutno najpomembnejše. Vodstvo podjetja INWEMER , poljske podružnice B+N Referencia Zrt . se je udeležilo te konference.

Inovacija  B+N Referencia Zrt.  brez primerjave na Madžarskem: pametne omarice

Storitve podjetja B+N Referencia Zrt.  so bile razširjene z novo storitvijo: podjetje je v bolnišnico v Hatvanu uvedlo edinstveno inovacijo. S tako imenovanimi “pametnimi omarami” lahko zaposleni v instituciji “samodejno” dostopajo do svojih delovnih oblačil. 

Vpliv Mataverzuma na trg nepremičnin

B+N Referencia Zrt. je bil zlati sponzor SEE Property Foruma, ki je bil nedavno organiziran v Bukarešti. Več kot 50 predavateljev se je zbralo, da bi podali pregled stanja nepremičninskega trga v jugovzhodni Evropi na vodilni mednarodni konferenci o upravljanju nepremičnin v Romuniji in regiji.

B+N čisti trgovine Reserved, House, Cropp, Mohito in Sinsay

B+N Referencia Zrt. je sklenilo pogodbo za ponudbo čistilnih storitev za trgovine blagovnih znamk Reserved, House, Cropp, Mohito in Sinsay ne le na Poljskem, temveč zdaj tudi na Madžarskem. To je velik izziv, saj imajo naši sodelavci na voljo le 2 uri dnevno, da opravijo delo pred odprtjem trgovin.

Strokovna in podrobna analiza podatkov je največji izziv bližnje prihodnosti

Dunaj je bil ponovno gostitelj vodilne nepremičninske konference v regiji. Dogodek, ki je bil organiziran v več sklopih in je vključeval več kot 80 govorcev, je poskrbel za celovito analizo tega sektorja industrije: poleg strokovnjakov, ki se ukvarjajo z upravljanjem objektov, so investitorji, razvojniki, bankirji in prodajni direktorji razpravljali o aktualnih temah in orisali najpomembnejše trende prihodnosti. Najpomembnejše sporočilo konference v enem stavku: »vse se spreminja«.

B+N nagrajen s prestižnim priznanjem v Sloveniji

Slovenska hčerinska družba B+N je nedavno prejela certifikat »Družbeno odgovoren delodajalec«. To prestižno čast prejmejo podjetja, ki delujejo v Sloveniji in zastopajo družbeno odgovorno miselnost in delovanje ne le v svojih načelih, ampak tudi v vsakodnevni praksi.

Madžarsko podjetje je prevzelo bolgarsko podjetje za upravljanje objektov i-Facility EOOD

B+N Referencia Zrt. je prevzelo bolgarsko podjetje za upravljanje objektov i-Facility EOOD. S tem korakom je podjetje utrdilo svoj že obstoječi vodilni položaj na trgu srednjeevropske regije.

Novi naročniki na Češkem: Zgodovinske zgradbe, ki jih upravlja hčerinska družba B+N

Morda je običajno, da je Češka polna lepih kulturnih znamenitosti, zgradb in ustanov. Od tega dve izjemni znamenitosti zdaj čisti češka podružnica B+N.

B+N REFERENCIA ZRT. NA KONFERENCI “NEPREMIČNINE X”

Konferenco »Property X« je organiziral Portfolio v Balatonfüredu 8. in9. junija 2022. Svetovni nepremičninski trg gre skozi zgodovinske spremembe, ki zahtevajo celovite in kompleksne rešitve. Konferenca se je dotaknila aktualnih tem, kot so tradicionalne in fleksibilne pisarniške rešitve, upravljanje objektov ter vplivi in pogledi gradbene industrije na domač nepremičninski trg.

Robot Robin v Areni v Amsterdamu

Interclean Amsterdam je eden največjih svetovnih čistilnih industrijskih sejmov in konferenc za profesionalce, kjer sodelujejo najprestižnejša podjetja čistilne in higienske industrije. Innovation Lab, Robot Arena in Zero Waste Dome predstavljajo najnovejše inovativne rešitve, trende in razvoj so v središču pozornosti.

Praški nepremičninski forum: Večina čeških podjetij je svoje zaposlene vrnila v pisarno

Property Forum 2022, organiziran v Pragi 10. maja, je eden vodilnih dogodkov, povezanih z nepremičninami na Češkem. Na dogodku so nastopili najuglednejši strokovnjaki nepremičninskega trga. Eden najbolj priljubljenih udeležencev panelne razprave je bil poleg drugih znanih strokovnjakov Libor Holik, predsednik uprave B+N Referencia Zrt . Češka in Slovaška. Naslov razprave je bil ‘Fleksibilno in digitalno – pisarna prihodnosti’.

Še eno prestižno priznanje za Airport Service Budapest Zrt.

Podelitev nagrad in gala prireditev na letališču Budimpešta » Oblika uspeha« je potekala zadnje dni aprila. Na tem dogodku so bila nagrajena podjetja, ki imajo pomembno vlogo pri uspešnem poslovanju letališča v več kategorijah.

Referenca B+N Zrt . v rekordnem času obnovil 17 bolnišnic v Budimpešti

Madžarska vlada je z enim od odlokov leta 2020 sprejela odločitev o prenovi javnih bolnišnic, ki jih financira država, vključenih v program »Zdrava Budimpešta«. Na odločnost vlade kaže dejstvo, da je bilo za ta projekt namenjenih 60 milijard HUF, ta znesek pa se je kasneje povečal za 14,8 milijarde HUF. Ponosni smo, da B+N v sklopu tega izvaja kompleksna obnovitvena dela.

Konferenca Gradbena industrija 2022: trajnost stavb postaja vse bolj pomembna

Porfolio v Budimpešti že četrtič organiziral konferenco ‘Gradbena industrija 2022’, ekskluzivni dogodek madžarske gradbene industrije . Referenca B+N Zrt . je zastopal direktor oddelka Fit-Out Péter Puskás.

B+N: KULTURNI PROJEKT

Nova muzejska četrt v znamenitem mestnem parku (Városliget) v Budimpešti je pomembna kulturna in turistična atrakcija glavnega mesta. Novo zgrajene in prenovljene javne stavbe ponujajo novo osrednjo točko v Budimpešti. Projekt Liget Budapest je zdaj največji evropski projekt kulturnega razvoja mest s prestižnimi mednarodnimi nagradami, ki združuje največji projekt parkovne in krajinske arhitekture v zgodovini Madžarske s programom razvoja institucij brez primere tisočletnega obdobja. Mestni park je postal bolj prijazen prostor, bogat z uglednimi ustanovami, ponovno vreden nekdanje slave.

OKOLJSKA ZAVEST, VARČEVANJE ENERGIJE IN ZMANJŠANJE NAŠEGA OGLJIČNEGA ODTISA SO IZJEMNEGA POMENA

V prvem četrtletju 2022 je bila površina, ki jo ponuja sodobni pisarniški trg v Budimpešti, znašala 4 milijone kvadratnih metrov. To je razlog, zakaj je portfolio.hu o tej temi povprašal strokovnjake za upravljanje objektov in objavil članek z naslovom » Zdaj je naše življenje na kocki ! – Naslednjih 10 let je na nepremičninskem trgu nepredvidljivih .

ROBOTIZACIJA UV DEZINFEKCIJE JE NEIZBEŽNA

Inovacije R&R enote B+N Referencia Zrt . lahko učinkovito pomaga pri preprečevanju bolnišničnih okužb in s tem bistveno izboljša varnost bolnikov – pravi Zsuzsanna Nagy, direktorica higienskih služb in biologinja dr. Ágnes Ősz , višji znanstveni sodelavec v intervjuju za IME (Madžarsko interdisciplinarno medicino).

Naša strategija je ponuditi izjemno raven kakovosti storitev po konkurenčni ceni

Minilo je manj kot 9 mesecev, odkar je B+N pridobil deleže skupine ISS v srednji in vzhodni Evropi, vključno s češkimi in slovaškimi podjetji, ki jih nadzorujete. Ali je integracija zaključena? Kako je sprememba lastništva vplivala na poslovanje?

B+N Referencia Zrt je postala vodilni ponudnik FM storitev v srednjeevropski regiji

B+N Referencia Zrt. je prevzela enega od paradnih konj industrije upravljanja objektov na Poljskem, to je INWEMER. S tem korakom je B+N vodilno podjetje na madžarskem trgu doseglo vrh tudi v srednjeevropski regiji.

B + N Referencia Zrt. je pridobil deleže skupine ISS v Srednji in Vzhodni Evropi

Z mednarodno pomembno pridobitvijo je madžarska skupina postala eden najvidnejših ponudnikov upravljanja objektov v regiji. Transakcija se nanaša na glavne hčerinske družbe skupine ISS na Češkem, Slovaškem, v Romuniji in na Madžarskem. Ta širitev predstavlja tudi pomemben korak z vidika celotnega madžarskega gospodarstva.

B+N: UV MOBILE DISINFECTION CAN COMMENCE ON TRAINS AND TRAMS

B + N Referencia Zrt. je razvil edinstveno mobilno napravo za UV sterilizacijo za hitro dezinfekcijo vozil javnega prevoza, prva 20-delna serija opreme, primerne za sterilizacijo, pa bo dokončana do konca februarja, je zapisal Világgazdaság. Z mobilno napravo bo trajalo največ eno minuto, da ubijemo 99,9 odstotka pogostih patogenih mikroorganizmov.

Začela se je akcija Ozri se in poglej

Ozri se in poglej! “Malo delo, ki je postalo izjemno pomembno za vse,” pravi porfolio.hu. Največja madžarska družba za upravljanje objektov s svojo kampanjo »Ozri se in poglej« skuša ozaveščati o vrednosti in pomenu čistilnega poklica ter daje zgled s tem, da ceni svoje zaposlene, ki opravljajo svoje delo v težkih časih.

Robin: B+N Referencia Zrt. je predstavil lastno razvitega čistilnega robota

Po ICA, bo na vrsti ROBIN, da prevlada na trgu in to z veliko prednostjo. B+N Referencia Zrt. uvaja 20 novih lastno razvitih čistilnih robotov v več domačih javnih zgradbah in na mednarodnem letališču Ferenc Liszt v Budimpešti, je med sredino novinarsko konferenco sporočila vodilna madžarska družba za upravljanje objektov.