Novice in obvestila

Letališče Budimpešta je B+N nagradilo za najbolj inovativnega ponudnika storitev

Gala letna podelitev nagrad letališča Budimpešta je odražala pomen usklajenega dela letališke skupnosti in njenih partnerjev. Na veličastnem dogodku se je upravljavec letališča zahvalil svojim partnerjem za njihov prispevek k temu, da je mednarodno letališče Ferenc Liszt eno najboljših letališč v Evropi.

Leto 2023 je bilo eno najuspešnejših let v zgodovini letališča. Z 91-odstotnim obnovljenim potniškim prometom in rekordnimi količinami oskrbljenega letalskega tovora je letališče Budimpešta že deseto leto zapored prejelo sedemnajst nagrad brez primere, vključno z ACI-jevim najboljšim letališčem v Evropi in Skytraxovim najboljšim letališčem v vzhodni Evropi že deseto leto zapored – poroča uradna objava .

Na letni podelitvi nagrad, ki je potekala v začetku marca, se je letališče Budimpešta zahvalilo svojim partnerjem, ki so prispevali k njegovemu uspehu in počastilo najboljše v preteklem letu.

Skupno delo, skupen uspeh

»Letališče je posebno mesto, kompleksen sistem, kjer je usklajeno delovanje in harmonija vseh deležnikov ključnega pomena za zagotavljanje delovanja, ki zagotavlja varno in kakovostno potniško izkušnjo. V preteklem letu je BUD prejel več madžarskih in mednarodnih nagrad in priznanj kot kdaj koli prej, na kar gledamo kot na skupni dosežek. Izglasovanje najboljšega letališča v Evropi leta 2022 je kolektivni uspeh letališke skupnosti, ki bi ga lahko dosegli le tako, da vsaka naša organizacijska enota, vsak sodelavec in partner prispevajo svoj osebni maksimum. Hvaležni smo našim partnerjem za njihovo učinkovito sodelovanje in veseli nas, da lahko na tej gala proslavi skupaj proslavimo uspehe leta 2023.« – Kam Jandu, izvršni direktor letališča Budimpešta.

B+N je med najboljšimi

Upravljavec letališča je podelil nagrade v skupno 16 kategorijah. B+N Referencia Zrt. ponosno prejela priznanje za najbolj inovativnega izvajalca letaliških storitev leta 2023.

„V čast mi je biti med najboljšimi partnerji letališča Budimpešta. Ta nagrada je priznanje za predano delo, ki ga naše ekipe opravljajo vsak dan in inovativni razvoj, na katerem nenehno dela naš notranji oddelek za raziskave in razvoj B+N. ROBIN, naš lastno razviti avtonomni čistilni robot, nameščen na letališču, je dober primer, kako prispevamo pri oblikovanju prihodnosti FM industrije,« je povedal Ferenc Kis-Szölgyémi, izvršni direktor B+N Referencia Zrt.

Letališče Budimpešta je B+N nagradilo za najbolj inovativnega ponudnika storitev

Nagrajeni partnerji

Upravljavec letališča je na gala podelil naslednje nagrade:

Medijski partner leta 2023 – TV2 Média Factory Kft.

Trgovec leta 2023 – Bistro Leroy

Najboljši partner za komercialne potniške storitve 2023 – Mercur Rent a Car Kft.

Najbolj inovativen ponudnik letaliških storitev leta 2023 – B+N Referencia Zrt.

Ponudnik letališke varnostne tehnologije leta 2023 – sistemi H1

Partner leta 2023 Greenairport – Menzies Aviation

Najboljši novi operater rednega polnega tovornega plovila 2023 – Sichuan Airlines

Najboljši čarterski prevoznik tovora v razvoju 2023 – univerzalna letalska družba Translink Wizz Air

Najboljši prevoznik rednih tovornih plovil v razvoju 2023 – Qatar Airways Cargo

Najboljše podjetje v letališki gradnji 2023 – ÁR-LA Magyarország Kft.

Najbolj točen letalski prevoznik 2023 – Qatar Airways

Najboljši novi letalski prevoznik 2023 – Air Serbia

Najboljše trženje letalskih prevoznikov 2023 – KLM Royal Dutch Airlines

Evropski prevoznik s polnimi storitvami z največjo rastjo zmogljivosti v letu 2023 – Iberia

Daljni vzhodni prevoznik z največjo zmogljivostjo leta 2023 – Kitajska vzhodna

Najboljši širokotrupni operater s faktorjem obremenitve 2023 – Korean Air