Novice in obvestila

Referenca B+N Zrt . v rekordnem času obnovil 17 bolnišnic v Budimpešti

Madžarska vlada je z enim od odlokov leta 2020 sprejela odločitev o prenovi javnih bolnišnic, ki jih financira država, vključenih v program »Zdrava Budimpešta«. Na odločnost vlade kaže dejstvo, da je bilo za ta projekt namenjenih 60 milijard HUF, ta znesek pa se je kasneje povečal za 14,8 milijarde HUF. Ponosni smo, da B+N v sklopu tega izvaja kompleksna obnovitvena dela.

Faze načrtovanja in izvedbe je usklajeval Direktorat za javna naročila in oskrbo. Cilj prenove je bil zagotoviti, da bodo bolnišnice izpolnjevale tudi najstrožje strokovne zahteve in izzive 21.stoletja . Zaposleni v B+N, ki se soočajo s strokovnimi in logističnimi izzivi, so izvedli izboljšave energetske učinkovitosti in estetske izboljšave na skupni površini 300.000 m2 v 200 stavbah 17 bolnišnic v Budimpešti, v 2 milijonih delovnih ur, v rekordnih 546 dneh med septembrom 2020. in marcem 2022.

A B+N Referencia Zrt. kórházfelújítás

Referenca B+N Zrt . – kompleksna obnovitvena dela

Prenovitvena dela so vključevala številne postopke: pleskanje, menjavo površin, sanacijo sanitarnih prostorov, ogrevalnih sistemov in električnih omrežij, zamenjavo vrat in oken ter postavitev optičnih omrežij. V celoti so bili očiščeni zračni kanali vseh operacijskih dvoran, vključenih v projekt, in remont zračne opreme številnih operacijskih dvoran. Pri nekaterih zavodih je bila poleg notranjih izboljšav potrebna tudi zunanja prenova.

A B+N Referencia Zrt. rekordidő alatt újított meg 17 budapesti kórházat

Pri objektih, vključenih v projekt, smo uspeli v rekordnem času nadoknaditi več desetletij zaostanka. Kot rezultat, smo predstavili strokovnost, znanje in izkušnje B+N Referencia Zrt . ponovno na področju kompleksnih obnovitvenih del.

Prenova bolnišnice – izboljšanje energetske učinkovitosti, znatni prihranki

Že samo z izboljšavami energetske učinkovitosti lahko bolnišnice na letni ravni dosežejo znatne prihranke.

Pomembno je poudariti, da je projektno obdobje v celoti sodilo v okvir pandemije Covida in da je bilo delo usklajeno tako, da so bolnišnice v celoti delovale, oskrba bolnikov pa se medtem ni ustavila.

A B+N Referencia Zrt. rekordidő alatt újított meg 17 budapesti kórházat

Rezultat govori sam zase. Ponosni smo, da posodobljene zmogljivosti zdaj služijo udobju in varnosti bolnišničnega osebja na veliko višjem standardu in estetski ravni.

Zaradi dobro opravljenega dela podjetja B+N Referencia Zrt ., imajo prebivalci glavnega mesta in njegovega ozemlja dostop do zdravstvenih storitev po evropskih standardih v vseh 17 bolnišnicah.