Novice in obvestila

“Verjamemo, da vsakdo potrebuje zdravo in bivalno okolje”

B+N Referencia Zrt. ima skoraj tri desetletja dolgo zgodovino in je zraslo v vodilno podjetje za upravljanje objektov na Madžarskem. Temeljne vrednote, na katerih je zgrajen uspeh podjetja, so transparentnost, delovna odličnost in usmerjenost k strankam.

»Naše storitve so prilagojene in prilagodljive, naši delovni procesi pa pregledni«

Kot ponudnik čistilnih storitev je B+N Zrt. je z 8.500 zaposlenimi na Madžarskem v zadnjih 30 letih preraslo v vodilno podjetje v domači FM industriji. Transparentnost in pregledno poslovanje sta temeljni vrednoti podjetja, poudarja fmnewsroom v zvezi z Diplomacy&Trade.

»Vse svoje osebje zaposlujemo kot zaposlene. Naša najpomembnejša baza so naši zaposleni. Pred nekaj leti smo začeli s kampanjo »Ozri se in poglej« kot priznanje za njihovo delo. Menimo, da se je pomembno zavedati, da brez njih ne bi imeli čistega, varnega in estetsko prijetnega okolja v naših pisarnah, tovarnah in vozilih. Verjamemo, da vsakdo potrebuje zdravo in bivalno okolje, zato se po svojih najboljših močeh trudimo spodbujati trajnost. V ta namen nenehno izboljšujemo svoje delovne procese in metode, da bi zmanjšali naš vpliv na okolje. Verjamemo, da mora biti tehnologija, ki jo uporabljamo, v službi trajnostnega razvoja. Naloge, ki se jih lotimo, opravimo pravočasno, v okviru proračuna in po svojih najboljših močeh. Za nas osredotočenost na stranke pomeni, da so naše storitve prilagojene in prilagodljive, naši delovni procesi pa pregledni,” – povzema Ferenc Kis-Szölgyémi, izvršni direktor B+N Referencia Zrt.

B+N Referencia Zrt. svojim strankam ponuja celotno paleto storitev upravljanja objektov – od čiščenja do tehničnih operacij in vzdrževanja, od storitev opremljanja do urejanja okolice ter upravljanja tekstila in uniform.

Biti zanesljivo in nenehno rastoče podjetje daje konkurenčno prednost

Poleg izzivov, ki so posledica pandemije in ruske agresije v Ukrajini, se podjetja za upravljanje objektov soočajo še z eno težavo: zagotavljanjem ustrezno usposobljene delovne sile. Zagotavljanje usposobljenega kadra je velik izziv za B+N Reference Zrt. prav tako. »Hkrati nam to, da smo vodilni na trgu ter stabilno, zanesljivo in nenehno rastoče podjetje, daje pomembno konkurenčno prednost,« poudarja Kis-Szölgyémi in dodaja: »Našim zaposlenim nudimo široko paleto ugodnosti, od nenehnega usposabljanja do različnih socialnih in finančnih ugodnosti. Samo en primer, julija 2022 smo kot prvi v FM sektorju predstavili doma razvito rešitev ‘Salarify Pay’, ki našim zaposlenim omogoča dostop do dela njihovih plač med mesecem. To pomeni, da lahko svoje plačilne dni prilagodijo svoji denarnici. Vse to je hitro in enostavno, preko aplikacije.”

B+N je odličen na svojem področju

Portfelj strank B+N Zrt. je izjemno širok, podjetje poleg številnih mednarodnih in domačih podjetij opravlja storitve tudi za državne in občinske institucije. Kakovost dela pogosto potrjujejo pozitivne povratne informacije strank , vendar Ferenc Kis-Szölgyémi v intervjuju poudarja: »Seveda imamo vsakodnevno vzpostavljene podrobne, celovite mehanizme zagotavljanja in nadzora kakovosti. Naj vam navedem primer naše najpomembnejše ‘stranke’, popotnikov: glede na raziskavo neodvisnega mednarodnega inštituta za nadzor kakovosti ASQ, Airport Service Zrt. – katerega glavna dejavnost so storitve čiščenja, ki jih izvaja B+N Referencia Zrt. na mednarodnem letališču Ferenc Liszt v Budimpešti – je na tem področju dosegel odličen rezultat. Naše podjetje je specialist za čiščenje letališč v regiji srednje in vzhodne Evrope. Poleg mednarodnega letališča Ferenc Liszt smo odgovorni tudi za čistočo letališča Vaclav Havel v češki prestolnici Praga.”