Novice in obvestila

Robot Robin v Areni v Amsterdamu

Interclean Amsterdam je eden največjih svetovnih čistilnih industrijskih sejmov in konferenc za profesionalce, kjer sodelujejo najprestižnejša podjetja čistilne in higienske industrije. Innovation Lab, Robot Arena in Zero Waste Dome predstavljajo najnovejše inovativne rešitve, trende in razvoj so v središču pozornosti.

Stališče stroke je, da se revolucija digitalizacije v industriji upravljanja objektov krepi in pri tem igrajo ključno vlogo čistilni roboti.

Ni naključje, da so bili strokovnjaki na tem sejmu tako navdušeni nad Robinom , avtonomnim čistilnim robotom, ki ga je razvila skupina za raziskave in razvoj družbe B+N Referencia. Zrt . Ta priljubljena oprema se je podala na pot čiščenja vsako uro in pol v za ta namen ustvarjeni Robot Areni pod budno pozornostjo velikega števila obiskovalcev.

Madžarski čistilni robot je brez primere

Peter Zalka, vodja oddelka za raziskave in razvoj podjetja, pravi, da Robin velja za edinstvenega tudi med vrhunskimi roboti tega sejma, saj si v nasprotju z ostalo opremo začrta svojo čistilno pot, kar pomeni, da ponuja popolnoma univerzalno rešitev.

Za B+N je poslovno mreženje ključna prednost sodelovanja na tem sejmu, poleg predstavitve Robina javnosti. Kot Péter Zalka pravi: za nas so v prvi vrsti pomembni proizvajalci delov opreme in pripomočkov, zato lahko v prihodnosti postanejo vidni partnerji. Na sejmu je bilo več podjetij, ki so pokazala interes za sodelovanje na področju robotiziranega čiščenja.