Novice in obvestila

Še eno prestižno priznanje za Airport Service Budapest Zrt.

Podelitev nagrad in gala prireditev na letališču Budimpešta » Oblika uspeha« je potekala zadnje dni aprila. Na tem dogodku so bila nagrajena podjetja, ki imajo pomembno vlogo pri uspešnem poslovanju letališča v več kategorijah.

Airport Services Budapest Zrt. je zmagal v kategoriji ‘Najboljši ponudnik letaliških storitev’. Osnovna dejavnost podjetja je čiščenje letališč, ki ga izvaja B+N Referencia Zrt . ASQ, neodvisni mednarodni inštitut za vodenje kakovosti, je lani opravil raziskavo o čistoči letališč na podlagi mnenja potnikov. Rezultati kažejo, da letališče Budimpešta na tem področju odlično opravlja svoje delo, saj prekaša letališča v Pragi, na Dunaju ali v Ženevi.

A „legjobb földi kiszolgálás” kategória nyertese az Airport Service Zrt. lett. A társaság kiemelt tevékenysége a repülőtér-takarítás, amely tevékenységet a B+N Referencia Zrt végez

Ferenc Kis-Szölgyémi : ta nagrada je zasluženo priznanje za odlično delo naših kolegov

»Res smo ponosni na to nagrado. To je zasluženo priznanje za odlično delo naših sodelavcev. Naše podjetje je specialist za čiščenje letališč v vzhodni in srednjeevropski regiji. Poleg letališča v Budimpešti smo odgovorni tudi za čistočo letališča Václav Havel v Pragi – je dejal Ferenc Kis-Szölgyémi , izvršni direktor podjetja B+N.

Kis-Szölgyémi Ferenc (B+N Referencia Zrt.): ez a díj munkatársaink kiemelkedő minőségű munkájának méltó elismerése

Čiščenje letališč je ‘biser’ podjetja in pomembna referenca. Podjetje vzdržuje čistih 80.000 kvadratnih metrov različnih površin na letališču Ferenc Liszt.

Najljubši med potniki: ROBIN

Za B+N Zrt . so letališke storitve osnova za inovacij. Na območju letališča v Budimpešti deluje 8 avtonomnih industrijskih čistilnih robotov, ki postavljajo nove trende v industriji. Opremo z imenom ROBIN R3000 je zasnoval oddelek za raziskave in razvoj podjetja B+N . Ta oprema omogoča učinkovito čiščenje velikih, neprekinjenih površin. ROBIN, ki je zelo priljubljen med potniki, bo kmalu vključen v delo tudi na letališču v Pragi.

Foto: bud.hu