Novice in obvestila

Madžarsko podjetje je prevzelo bolgarsko podjetje za upravljanje objektov i-Facility EOOD

B+N Referencia Zrt. je prevzelo bolgarsko podjetje za upravljanje objektov i-Facility EOOD. S tem korakom je podjetje utrdilo svoj že obstoječi vodilni položaj na trgu srednjeevropske regije.

 Ta prevzem je logična evolucija regionalne širitve, ki jo je podjetje doseglo do sedaj. B+N Referencia Zrt. je leta 2021 prevzelo poslovne deleže skupine ISS na Češkem, Slovaškem, v Romuniji, Sloveniji in na Madžarskem, januarja 2022 pa Inwemer System Group, poljsko podjetje, dominantno v upravljanju objektov. B+N ima 100-odstotno lastništvo v prevzetih podjetjih, kot tudi v bolgarskem podjetju, ki je predmet tega prevzema.

Podjetje B+N je postalo neizogiben akter v regiji 

B+N Referencia Zrt. že leta drži stabilen položaj na seznamu TOP 500 madžarskih podjetij.

Njegove stranke so velika podjetja in ugledni udeleženci v poslovnem sektorju, kakor tudi vladne organizacije. Ima izjemno obsežen portfelj storitev. Svojim strankam ponuja dejavnosti tehničnega vzdrževanja in opremljanja, storitve čiščenja in higienskega čiščenja, urejanja okolja, upravljanje dokumentov, najem tekstilnih izdelkov ter storitev pralnice.

S tem prevzemom podjetje, ki ponuja svoje storitve v sedmih ključnih državah regije, zdaj pokriva površino 15 milijonov kvadratnih metrov z 20.000 zaposlenimi.

Hewlett Packard, Heineken, SAP, BASF, Financial Times, Merck med strankami podjetja B+N

Portfelj i-Facility EOOD, ki deluje na bolgarskem trgu, vključuje tehnično vzdrževanje, storitve čiščenja in dejavnost urejanja okolja. Med njegovimi kupci poleg domačih podjetij najdemo velike korporacije, kot so Hewlett Packard, Heineken, SAP, BASF, Financial Times, Merck. Regionalna pisarna se nahaja zunaj glavnega mesta Sofije.

»S prevzemoma v letih 2021 in 2022 je naše podjetje očitno stopilo na drugo raven. Poteka proces vključevanja izkušenj, znanja in zaposlenih iz prevzetih podjetij v naše podjetje. S tem korakom bomo postali neizogiben igralec tudi na bolgarskem trgu. Prednosti, ki jih nudita velikost našega podjetja in obsežen portfelj storitev, prepoznavajo tudi naše stranke. Prednosti naših sinergij in posledični ukrepi stroškovne učinkovitosti so prisotni na vsakem trgu. Načrtujemo nadaljnjo širitev,« je povedal Ferenc Kis-Szölgyémi, izvršni direktor podjetja.